Десятки фермерів із села Каракурт, що на півдні Одеської області перекрили автомобільну трасу в знак протесту проти ситуації, яка склалася у виноробній галузі.

Протестувальники не лише безперервно ходили пішохідним переходом, а й вивантажили на проїжджу частину цілу машину винограду.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами учасників протестної акції, перекриття траси – це "попереджувальний сигнал для залучення уваги керівництва країни до катастрофічної ситуації у виноградарстві та виноробстві України".

Причина, на думку фермерів, у безмитному ввезенні в Україну дешевого вина з Європи, яке заполонило вітчизняний ринок, а також відсутності можливості продавати свою продукцію до Росії та Західної Європи.

Нагадаэмо, що народний протест: в Україні перекрита траса міжнародного значення

Як повідомляв портал Знай.ua, під Львовом накрили "трудову колонію", десятки нещасних: "Гірше за рабство"

Також Знай.ua писав про те, що Акція на Бульварному кільці організована Іллею Азаром, Андрієм Моревим і Оленою Філіною