У столиці РФ на проспекті Сахарова розпочався митинг партії КПРФ за чесні вибори.

До того ж, на Бульварному кільці в 14:00 розпочнеться серія одиночних пікетів на підтримку незалежних кандидатів у Московську міську думу і підозрюваних в участі в масових заворушеннях на акції 27 липня, повідомляє "Радіо Свобода".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мітинг, який проходить на проспекті Сахарова організований комуністичною партією і узгоджений з владою. Станом на 12 годин за Московьким часом на нього прийшли близько 3 тисяч протестувальників. На акції виступив лідер КПРФ Геннадій Зюганов, який раніше заявляв, що неузгоджене з владою акція 27 липня була "оскалом помаранчевої прокази".

Акція на Бульварному кільці організована муніципальними депутатами Іллею Азаром, Андрієм Моревым і Оленою Філіної. Серія одиночних пікетів запланована біля пам'ятників Висоцькому на Страсному бульварі, Шухова на Стрітенському бульварі та Крупської на площі Сретенских воріт.

За цим маршрутом депутати планували провести марш до мітингу комуністів на Сахарова, але мерія їм у цьому відмовила. Після цього організатори намагалися узгодити масові пікети по маршруту, але чиновники не погодилися і не це.

Одиночні пікети не вимагають узгодження з владою, однак іноді поліція затримує їх учасників, вигадуючи для цього інші обґрунтування.

Нагадаємо, що контроль над палацом президента перейшов у руки повстанців.

Як повідомляв портал Знай.ua, протести в Росії проходили більше чотирьох десятків міст.

Також портал Знай.ua писав, що в Ізраїлі на Храмовій горі відбулися масові сутички між мусульманами і правоохоронцями.