"Мабуть, тільки нові російські кримчани не можуть зрозуміти, чому росіяни проти путіна. Не насолодилися ще "матінкою".'- коментує мітинги Єлизавета Богуцька

"У Москві сьогодні, на «дозволену» акцію протесту, вийшло 40-50 тисяч чоловік. Згадую наші марші проти режиму Порошенко взимку 2017-2018-го і розумію, наскільки це загрозливо для режиму, багато як для серпня - «мертвого сезону» у сенсі протестної активності мас.

Звичайно потрібно всіляко підтримувати протестуючих в Москві. Бажаю їм перемог, нехай і відносно невеликих, на сьогоднішньому етапі (той факт, що акцію протесту Кремль побоявся заборонити - вже перемога!).

Зараз лідерам протесту в Москві важливо зберегти ритм протесту до середини вересня. Акції протесту, в різних формах і в різних місцях, повинні проводитися регулярно, без пауз, незалежно від кількості їх учасників.
А з другої половини вересня воно вже само піде, лавиною, тільки встигай висвітлювати самозарождающиеся вогнища і фіксувати низку поступок переляканій кремлівської банди. Перемога може виявитися набагато ближче, ніж зараз здається...

Бажаю протестуючим в Москві великої перемоги над кремлівським режимом вже найближчої осені. Не здавайтеся!"- пише Владислав Оленеченко.

Нагадаємо, Вакарчук з "Голосу" терміново звернувся до українців.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа відразу після фінального свистка між гравцями "Динамо" і "Шахтаря" сталася сутичка.


Також Знай.uа писав про те, що ця дівчина дуже швидко подорослішала і стала моделлю, а зоряна бабуся, схоже, тільки рада.