Одесити в супермаркеті "Копійка" стали свідками жорстокого поводження хазяйки з твариною. Жінка, яка купувала спиртне неодноразово волочила кота у повітрі на повідку за шию.

Про це повідомила одеситка Олена Кордонская, опублікувала відповідне відео соцмережах.

Люди розповідають, що горе-власниця ніяк не реагувала на зауваження в її адресу, лише відповіла, що зі своєю твариною вона буде поводитися як хоче.

Ця історія отримала продовження. За словами користувачів соцмереж, волонтери наполегливо зайнялися цією справою і навіть дійшли до правоохоронних органів. Жінці "світить" стаття за жорстоке поводження з тваринами. Зоозахисники шукали потерпілому сім'ю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це хлопчик, віком 5 місяців, не дивлячись на жахливе поводження дуже контактний і ласкавий. Після всього пережитого він особливо потребує турботи, захисту і любові своєї Людини", - пише на своїй сторінці волонтер Олена Шоломей.

На даний момент кошеня успішно пройшло лікування у ветеренарів і вже знайшло собі нових господарів.

Нагадаємо, що львівський шкуродер жорстко розправився зі своїм собакою: українці вимагають розплати

Як раніше повідомляв Знай.uа, шкуродер згорнув маленькому кошеняті шию на очах у дітей. Свідки інциденту вжахнулися від такого вчинку жителя Росії.

Знай.uа писав, дніпровський шкуродер знущався над тваринами. На дитячому майданчику відрізав їм лапки одну за одною. В результаті кіт загинув і залишився лежати на землі з відтятими лапами.