У Львові чоловік незвичайним способом вигулював собаку. Одна з місцевих мешканок в соціальній мережі Фейсбук поділилася фотографією, де чоловік прив'язав собаку до автомобіля, і поїхав. Собака ж біг за авто.

Таке ставлення чоловіка до тварини можна розцінювати як жорстоке. По-перше, автомобіль рухався зі швидкістю, швидше за все, п'ятдесят кілометрів на годину. Це за умови, що чоловік не порушує правила дорожнього руху. Зрозуміло, існують деякі порід собак, які можуть досягати шістдесят п'ять кілометрів на годину. Але, варто врахувати, що до природних даних додаються ще й тренування. Середньостатистичний пес не в силах бігати з такою швидкістю.

Більше того, коли собака прив'язана до авто, то може статися непередбачене. По-перше, повідець душить пса. Якщо машина брикнеться або різко загальмує, то пес може серйозно постраждати.

Також не варто забувати про те, що у тварин теж є задишка. Якщо врахувати, що зараз зима і на вулиці досить холодно, то пес міг загинути через асфіксію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що ми знаємо про насильство над тваринами?

Верховна Рада України ухвалила закон, який передбачає покарання за неправомірні дії над тваринами.

За знущання над твариною, за побої і аналогічну поведінку зловмиснику загрожує штраф від 3400 до 5100 гривень. Якщо тварині загрожує небезпека, то її конфіскують.

Якщо відбувається масове знущання над твариною, то доведеться заплатити від 5100 до 8500 гривень або відбути 15 діб адміністративного арешту.

А якщо зловмисника тягне до тварини, як до сексуального об'єкту, то йому загрожує штраф у розмірі 3400-8500 гривень. У всіх цих випадках тварину конфіскують.

Нагадаємо, археологи натрапили на сліди найдавнішої рептилії.

Як раніше повідомляв Знай.uа, серце динозавра знаходиться в самому несподіваному місці. Археологи розкрили таємницю.

Знай.uа писав, ведмідь помстився циркачам за постійні знущання. Ведмідь напав на дресирувальника.