В Одесі відома торгова мережа потрапила у гучний скандал. Люди скаржаться, що вже не вперше магазин продає гнилі овочі та фрукти.

Про це повідомляють обурені одесити в Facebook у групу "Чорний список Одеса".

Одесит стверджує, що таке він спостерігає вже довгі роки, тому торгова мережа повинна бути оштрафована.

"Вирішив поділитися фотками з фруктово-овочевого відділу супермаркету "Копійка", що на Маршала Малиновського, 51. Таке там спостерігається вже довгі роки. Нарешті вирішили з дружиною пофоткать. Покликали адміністратора. Винне послухав обурення і почав там щось сортувати (хоча там 70% гниль). А якби ніхто не обурився, то так би все і залишилося там гнити ще невідомо скільки часу? Я думаю так. Наскільки мені відомо, в цивілізованих країнах торгові точки з такими порушеннями штрафують і закривають до повного усунення порушень", – написав Добровольський.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Автора підтримали в мережі і зауважили, що у "Копійці" завжди спостерігається така тенденція.

"Я взагалі не розумію тих, хто ходить в "Копійку". Це вже давно зжила себе торговельна мережа з провальним маркетингом, здохла років 10 назад","У них завжди бардак","Частенько там таке","Це ще свіжак), зайдіть в "Копійку" на Генерала Петрова, здивуєтеся ще більше (. Такого гниль ніде не зустрічала",- пишуть одесити.

Нагадаємо, що АТБ потрапили в "гнилий" скандал, українці в люті: шалені гроші за плід, який сховає вас у лікарню

Як повідомляв портал Знай.ua, інфляція призвела до рекордного здорожчання найпростіших продуктів, українцям не по кишені навіть капуста.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні різко подорожчали продукти, навіть хліб влетить у копієчку.