Члени терористичної організації "ДНР", які торгували в Одесі зброєю і наркотиками, будуть відповідати перед законом. Прокурори вже направили до суду відповідний акт.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області.

Одеська обласна прокуратура направили до суду обвинувачувальний акт на трьох одеситів, яких підозрюють у причетності до діяльності терористичної організації "ДНР", а також до торговлі наркотиків і зброї.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Слідством встановлено, що обвинувачені неодноразово незаконно купували перероблені пістолети і патрони до них, збуваючи їх на території Одеси. При спробі збуту чергової пістолета вони і були затримані правоохоронцями в лютому цього року.

Також на підозрюваних звинувачують у незаконному придбанні і зберіганні більше півкілограма марихуани, смоли канабісу, амфетаміну та метамфетаміну, різних прекурсорів для перепродажу, і устаткування для виготовлення "зілля".

Нагадаємо, що небезпечний священик-терорист отримав в Україні солідний термін: замолював гріхи "ДНР", але не вийшло

Раніше портал "Знай.ua" писав, що винного у вбивстві 30 людей терориста випустили на свободу: "дякуємо" Савченко

Також портал "Знай.ua" інформував, що в зоні проведення ООС на Донбасі українські військові ліквідували бойовика так званої "ДНР" Олега Рєзнікова.