Колишній священик УПЦ МП почув вирок від Новоайдарського районного суду Луганської області. Відомо, що чоловіка засудили до шести років позбавлення волі за співпрацю з путінськими бойовиками.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ.

СБУ
СБУ

За інформацією спецслужб, у квітні 2014 року настоятель одного з храмів Новоайдарського району примкнув до головорізів "ЛДНР". Відомо також, що на чолі групи антиукраїнськи налаштованих осіб клірик організував блокування автодороги в Луганськ, перешкоджаючи переміщення сил та засобів ЗСУ в район проведення АТО.

СБУ
СБУ

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Суд визнав пособника терористів винним у перешкоджанні законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань. Вирок вступив в законну силу. Початок строку виконання покарання буде обчислюватися з дня його затримання. Засудженого оголошено в розшук.

Варто нагадати, що знайшовся свідок моторошного вбивства двох студенток у Харкові. Зокрема, повідомляється, що одна із загиблих студенток всього за кілька хвилин до трагедії спілкувалася в мережі скайп зі своїм другом. Побачивши новини про загибель дівчат, хлопець звернувся в поліцію Німеччини і дав свідчення.

Також за повідомленнями турецьких журналістів після свідчень хлопця підозрюваний чоловік визнав свою провину. Відомо, що жорстоким вбивцею виявився колишній хлопець Букет, Цокмез Гусний Цан - його затримали в Туреччині всього через кілька днів після скоєння злочину. Він залишив записку на могилі свого батька в Стамбулі, біля якої був затриманий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україну нещодавно шокувала новина про жорстоке вбивство 19-річної мешканки Новомосковського району, тіло якої знайшли у валізі в сміттєвому баці на проспекті Героїв у Дніпрі.

Нагадаємо, різанина під Одесою шокувала всю країну: скажений вбивця порубав тіла сокирою.

Як повідомляв Знай.uа рибалки показали свою неймовірну видобуток. Їм вдалося спіймати найбільшу рибу в світі.

Знай.uа писав, дружина охоронця Порошенкf розповіла, як вбили її чоловіка: немає сил читати цю маячню журналістів.