У Татарбунарах на літню жінку напав браконьєр.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній керівник Нацпарку "Тузлівські лимани", а нині працівник цього парку Іван Русєв.

Жителька Татарбунар помітила мисливця, який незаконно полював на її території, сфотографувала його та попросила залишити місце. Проте замість цього він зчинив напад на стареньку.

Людмила Кобушкіна, саме так звати потерпілу вже тривалий час допомогає нацпарку у боротьбі з порушниками.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Днями вона побачила людину з рушницею і мисливським собакою. Полював він у посадці і на її полі, де вони з чоловіком Юрою вирощують виноград. Вона його попередила, що тут полювати не можна. За кілька хвилин чоловік наздогнав її та повалив на землю. Силою забирає у неї фотоапарат, виймає флешку і зникає, - написав прикмети чоловіка та пса Русєв.

Постраждала звернулася із заявою до поліції. За словами Івана Русєва, це вже не перший випадок, коли Людмила Кобушкіна веде таку боротьбу з браконьєрами, але до такого свавілля ще не доходило. У Нацпарку пообіцяли допомогти у пошуках нападника.

Нагадаємо, що несподіваний мільйонер: браконьєр попався з дорогоцінним вантажем

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Одеській області загинули дельфіни через дії браконьєрів. Вони заплуталися в розставлених сітках.