Внаслідок жахливого зіткнення в Овідіопольському районі до лікарняних ліжок залишаються прикуті 5 людей.

Наразі відомо, що троє постраждалих зараз знаходяться на стаціонарному лікуванні в Одеській обласній клінічній лікарні. Лікарі повідомляють, що двох вже перевели з реанімаційного відділення, їх стан медики оцінюють як середнього ступеня тяжкості.

Також середній ступінь тяжкості і у водія фури. Чоловік перебуває в травматологічному відділенні лікарні. Відомо, що у міську лікарню №11 у важкому стані потрапила жінка.

Всім постраждалим і сім'ям загиблих буде надано матеріальну допомогу. Нагадаємо, що особи усіх загиблиз у результати кривавої аварії вже встановлено.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що під Одесою переповнена маршрутка влетіла у вантажівку, 9 загиблих: деталі трагедії

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одеса сліпне від сліз: у страшній аварії загинули 9 людей, у місті оголошено траур

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Ногу шукали в кущах": моторошна ДТП під Києвом забрала життя жінки, збирали по шматках