В Одесі знайшли родину, яка 20 років не виходила з свого житла.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

21-річний власник будинку живе він разом з 79-річною матір’ю, яка хворіє. Виживають двоє завдяки пенсії, яку отримує жінка похилого віку.

Сусідів лякає дана родина, тому вони побоялися викликати поліцію чи відповідні органи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дім у жахливому стані. Пліснява та грибок вкрив усі стіни у будинку, а всередині він більше нагадує сміттєзвалище. Угітазу чи душу немає, замість плити - паяльник.

Сплять мати з сином на старих зламаних розкладачках. Відомо про них стало лише після того, як вони самі звернулися за допомогою на один з місцевих телеканалів і попросити доставити їм їжу.

Нагадаємо, що два брата пограбували і побили мешканця Біляївського району за те, що він вирішив поспати в їх машині. Родичі родом із села Маяки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Дніпрі тіло літньої жінки знайшли на дні зливної ями.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що п'ятеро на одного: у Польщі напали на українського студента, гамселили до втрати свідомості.