У Дніпрі тіло літньої жінки знайшли на дні зливної ями.

Про це повідомляє Інформатор.

У суботу, 27 липня, в зливний ямі на вулиці Вагонній, виявили тіло літньої жінки. Поки що причини її смерті невідомі, це з'ясовуватимуть фахівці судово-медичного бюро після проведення експертизи.

В поліцію зателефонувала сусідка померлої і повідомила, що та жила одна. Зазвичай вона часто бувала на вулиці, але останнім часом зникла, її не бачили більше двох днів. Через це жінка почала переживати і врешті-решт прийшла до неї додому. Оглянувши все навколо, вона заглянула в зливну яму і побачила тіло сусідки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

На момент смерті літній жінці було 90 років. Є інформація, що зовсім недавно вона втратила сина. Фахівці будуть з'ясовувати, чи було це самогубство чи ж її смерть несе кримінальний характер.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.