П'ятеро молодиків у польському місті Жори жорстоко напали на українського студента, який приїхав до Польщі. Про це пише Європейська правда.

Невідомі агресивні молодики гамселили студента до втрати свідомості, студенту вибили зуби, у нього численні гематоми на обличчі й на тілі.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері в суботу на території міського парку. Компанія запитала 19-річного хлопця, звідки він приїхав, а після того, як він сказав, що з України, його почали бити. За даними видання, п'ятеро чоловіків побили українця до несвідомого стану, йому вибили зуби, і у нього численні гематоми на обличчі та тілі.

Постраждалого українця госпіталізували із травмами, серед яких численні забої, гематоми. Хлопець аж втратив свідомість від важких завданих ударів.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Після нападу українця знайшли в парку двоє чоловіків, які викликали швидку. На наступний день він подав заяву в поліцію.

Поліція Жори почала офіційний пошук нападників. Польський Центр моніторингу расистського та ксенофобської поведінки оголосив нагороду в розмірі 4000 злотих за допомогу в затриманні злочинців.

Поліція Польщі
Поліція Польщі

Нагадаємо, що в центрі Києва напали на поліцейського: розтрощили голову і викрали машину

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Дніпрі тіло літньої жінки знайшли на дні зливної ями.

Також "Знай.ua" писав про те, що зривали погони, били по голові: в Одесі банда садистів жорстоко розправилася з патрульними.