П'ятеро молодиків у польському місті Жори жорстоко напали на українського студента, який приїхав до Польщі. Про це пише Європейська правда.

Невідомі агресивні молодики гамселили студента до втрати свідомості, студенту вибили зуби, у нього численні гематоми на обличчі й на тілі.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері в суботу на території міського парку. Компанія запитала 19-річного хлопця, звідки він приїхав, а після того, як він сказав, що з України, його почали бити. За даними видання, п'ятеро чоловіків побили українця до несвідомого стану, йому вибили зуби, і у нього численні гематоми на обличчі та тілі.

Постраждалого українця госпіталізували із травмами, серед яких численні забої, гематоми. Хлопець аж втратив свідомість від важких завданих ударів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Після нападу українця знайшли в парку двоє чоловіків, які викликали швидку. На наступний день він подав заяву в поліцію.

Поліція Жори почала офіційний пошук нападників. Польський Центр моніторингу расистського та ксенофобської поведінки оголосив нагороду в розмірі 4000 злотих за допомогу в затриманні злочинців.

Поліція Польщі
Поліція Польщі

Нагадаємо, що в центрі Києва напали на поліцейського: розтрощили голову і викрали машину

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Дніпрі тіло літньої жінки знайшли на дні зливної ями.

Також "Знай.ua" писав про те, що зривали погони, били по голові: в Одесі банда садистів жорстоко розправилася з патрульними.