Популярний російський блогер та репер Моргенштерн цинічно висміяв дні жалоби, які оголосили після пожежі в одеському коледжі, у результаті якого загинули 12 людей.

Російський репер Алішер Моргенштерн, фото із соціальних мереж

Інцидент стався під час його виступу в Одесі, в день, коли було оголошено жалобу за загиблими. У мережі опублікували відповідне відео.

"Щодо трауру… Безумовно сталася х*йня. Але для кого цей траур? Для чого він? Для тих, хто помер? Їм по*уй, вони померли. Може, для їхніх родичів? Знаєте, якби я про*бав дитину, останнє, що б я хотів, щоб вся країна мені про це нагадувала. Тому я вважаю, що траур — це просто йо*ана показуха. Давайте замість трауру влаштуємо день крику. Сх*ялі, пожежних перевірок немає в коледжі. На*уй показуху", — заявив Моргенштерн під час виступу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що поліція Одеси розповіла про підозрюваних у смертельному пожежі. Так, правоохоронці готують підозра у порушенні вимог пожежної безпеки в згорілому будинку двом фігурантам.

Як повідомляв портал Знай.ua, унаслідок трагічної пожежі в Одеському коледжі загинули учні і викладачка. Кількість жертв зросла до 10 осіб.

Також портал Знай.ua писав, що оголошена офіційна цифра за кількістю загиблих під час пожежі – 8 чоловік. Але експерти спочатку говорили, що загиблих може бути значно більше.