Хмари, які з'явилися в Одесі вранці, протримаються майже увесь день, а ввечері повинні розсіятися. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 30 січня вологість повітря в Одесі складе від 50 до 90%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +1 до +7 градусів.

Погода в Одесі


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:21, захід можна побачити у 16:59.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Антонія Великого. У минулі часи цей день називали Антон Перезимний - саме 30 січня вважалось серединою зими.

У цей день часто бували відлиги, а вслід за ними наступали сильні морози. Звідси і прикмета, що зимовому теплу вірити не можна: "Перезимник обнадіє, потеплішає, а потім обдурить — все морозом стягне". Якщо на Антонія небо закривалося хмарами, очікували заметіль.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.