Голові Фонду держмайна запропонували хабар у 5 млн доларів за призначення директора "Одеського припортового заводу".

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко звернувся до Національного антикорупційного бюрочерез те, що йому пропонували хабар у 5 мільйонів доларів. 29 січня під час передачі частини хабара в розмірі 50 000 доларів співробітники НАБУ затримали три людини.

Главі Фонду держмайна запропонували хабар

"Вони запропонували 5 млн неправомірної вигоди в обмін на призначення на посаду директора "Одеського припортового заводу", 99,5% акцій якого належать державі. За задумом, призначений керівник нібито повинен був сприяти співробітництву між заводом і колом компаній, пов'язаних з корупційним злочином", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Главі Фонду держмайна запропонували хабар

Всю суму голові Фонду держмайна затримані планували передати протягом року. Співробітники НАБУ зафіксували на відео, як корупціонери обіцяли покласти гроші в банківську комірку, щоб одержувач хабара її звідти забрав.

Варто відзначити, що розслідування наведених фактів НАБУ і САП почали за заявою голови ФДМУ в листопаді 2019 року.

Нагадаємо, українці показали Новосад, як живуть і створюють сім'ї прості люди, без 36 тисяч.

Як повідомляв Знай.ua , українці перейнялися долею "бідної" министерки Новосад і посватали їй голову Укрпошти Смілянського.

Знай.ua писав, українці обрушили свій гнів на верхівку "Нафтогазу" Коболєва.