На сьогоднішній день Україна активно займається модернізацією законодавчої бази і найближчим часом основна мета - переглянути кожен договір, укладений з Російською Федерацією.

Про це в ефірі українського телеканалу заявив міністра закордонних справ Павло Клімкін.

Павло Клімкін

"Ми повинні докорінно переглянути всю договірно-правову базу з Росією. Те, що ми зараз робимо в рамках СНД - це аналіз готується: кожне міністерство. Є відповідна координація. (Точно) те ж саме повинно бути зроблено і з Росією",- заявив глава МЗС.

Клімкін наголосив, що завдання - питання не одного дня, і провести модернізацію неможливо "в один момент".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Але це буде зроблено, оскільки ми не можемо триматися тієї договірно-правової бази, яка була в попередній реальності", - уточнив глава відомства.

Павло Клімкін

Заробітчани розповіли про моторошний досвід

Подружжя з Києва, які в пошуках заробітків вирушили до Чехії, розповіли про поневіряння під час спроби працевлаштування. Заробітчани розповіли, що київська компанія-посередник обіцяла їм роботу в Празі, але вони опинилися зовсім в іншому місті. За словами подружжя, умови праці та життя були жахливими.

Що "світить" українцям, які працюють у Польщі

В Польщі на даний момент працює один мільйон українців. При цьому лише 300 тисяч чоловік зареєстровані в пенсійній системі. Уточнюється, що в процес міграції закладена велика проблема. Люди відправляються в Польщу ніби у відрядження, проте отримавши там дозвіл на роботу, в Україні людину звільняють, а там вона не реєструється.

Нагадаємо, в Польщі з початку року змінили правила в'їзду для українських трудових мігрантів.

Як повідомляв "Знай.uа", відомий режисер впевнений: величезні масштаби потоку заробітчан свідчать про майбутнє руйнування не тільки на рівні економіки, але і національних принципів.

Також "Знай.uа" писав про те, що значний економічний підйом привів до того, що з'явилася сильна нестача кваліфікованих кадрів.