Скандальний екс-глава Міністерства транспорту та зв'язку України Євген Червоненко зробив гучну заяву про Україну. Одіозний міністр чомусь переконаний, що країна давно "пробила" дно. Яке і чому він не пояснив.

Червоненко розпинався на тему "дна" та України в ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами екс-глави Міністерства транспорту і зв'язку, країна вже давним-давно перейшла межу пристойності і повинна бути покарана законом.

"Україна вже давно пробила дно і перейшла межу всіх можливих міжнародних пристойностей за гучними скандалами та різною ганьбою, після якої у будь-якій іншій країні був би не тільки моральний осуд з наступною відставкою, але й кримінальне переслідування" Євген Червоненко

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що колишній народний депутат України Інна Богословська спробувала побити колишнього міністра транспорту і зв'язку і екс-голови Запорізької обласної держадміністрації Євгена Червоненка.

Коли Богословська почала сперечатися з Червоненком, вона сказала: "Я на базарному мовою не розмовляю". На це Червоненко відповів, що вона так розмовляє, "коли приходить за грошима".

Після чого Богословська з криком "За якими грішми?" "підлетіла" до екс-міністра транспорту і зв'язку і намагалася вдарити його по обличчю, але той встиг підставити плече і відвести удар. Потім колишніх політиків розняли ведучі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко вважає, що в Україні йде громадянська війна. На підтвердження своїх слів він запропонував відкрити і почитати статтю у "Вікіпедії".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Євген Червоненко заявив, що обмін полоненими відбувається завдяки Віктору Медведчуку.