Як стало відомо від блогера zhurnalev, можна сміливо очікувати, що після підготовки, яка зараз проходить, Навальний стане наступним президентом Росії.


Блогер зазначає, що якщо пошукати в Мережі матеріали за запитом "Навальний ФСБ", то виявиться безліч різноманітних досить цікавих статей на дану тему, і у них є факти, з якими не посперечаєшся.


"Навальний вже не перший день на політичному полі Росії, він досить суперечливий персонаж, і хтось дивиться і бачить в ньому національного героя, а хтось його терпіти не може. Але цей чоловік підірвав суспільство своїми розслідуваннями, він може при бажанні вивести на вулицю десятки тисяч людей і створювати мережі штабів по регіонах, які, в свою чергу, час від часу організовують потужні мітинги по всій країні", - повідомляє він.


Блогер зазначає, що зараз рейтинг Навального падає, однак при цьому влада регулярно утримують його в інформаційному середовищі. Як пише блогер, коли популярність Навального починає йти на спад, хтось завжди його витягає з цієї ями, і зрозуміло, що це робить Кремль.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що на думку політичного експерта, у Вадима Рабиновича великі шанси на виборах в президенти України. В політику лідер партії "За життя" прийшов лише в 2014 році, і на даний момент лідирує серед опозиційних кандидатів, відповідно до загальнонаціонального опитування.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Раніше Знай.UA писав про те, що екс-президент Франції шокував своєю заявою про Путіна. Як повідомив колишній глава Франції, російський лідер є "шісткою" "ЛДНР".


Також Знай.UA підвів підсумки дворічної служби на посту президента Дональда Трампа. Як повідомив експерт, згідно з висновками, президентська республіка стала повністю парламентською за час його правління.