З'явилися чутки про те, що найбагатша людина в Україні, олігарх і президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов сьогодні, 12 вересня, прибув в окупований Донецьк.

Інформацію про те, що Ахметов прибув з візитом до рідного міста, де два тижні тому ліквідували місцевого "батю" - ватажка бойовиків Захарченка, повідомили жителі Донецька в місцевих пабліках.

Посилаючись на соцмережі, про це написав Telegram-канал "Жадний Петя".

"Рудий приїхав до рідного міста? Рінат Ахметов прибув з візитом до Донецька (де два тижні тому ліквідували ватажка бойовиків Захарченка)", - повідомив Telegram-канал.

Про приїзд Ахметова в Донецьк повідомив також відомий блогер Necro Mancer:
"Цілий день всі пишуть якусь нісенітницю. А тим часом Ахметов сьогодні в Донецьку".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пізніше Necro Mancerопублікував ще одне повідомлення:

"Позавчора зателефонував знайомий, сказав: Рудий в місті, бачив там-то і там, бачив сам, помилитися не міг. Ну перевірити у мене немає можливості)) Значить, не він один бачив".

Зазначимо, що наразі нема ніяких підтверджень чи подробиць візиту олігарха в рідне місто, про мету поїздки теж нічого не відомо, як і того, з ким Ахметов зустрічався, якщо такі зустрічі насправді були.

Відомо, що Ахметов покинув Донецьк навесні 2014 року, коли на Донбас прийшов "рускій мір".

Зазначимо, що власник компанії SCM Ринат Ахметов зі статком в 3,1 млрд доларів займає перше місце в рейтингу топ-100 найбагатших українців. На другому місці знаходиться співвласник групи "Приват" Ігор Коломойський ($ 1,6 млрд), на третьому - інший співвласник "Привата" - Геннадій Боголюбов ($ 1,5 млрд).

Нагадаємо, журнал "Фокус" оприлюднив рейтинг 100 найбагатших людей України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український мільярдер Рінат Ахметов веде переговори про придбання македонського клубу "Вардар".

Також "Знай.ua" писав, у Київраді вирішили продати Рінату Ахметову все "електроенергетичне майно"