Команда Президента чинить тиск на представників юстиції, щоб незаконним шляхом замінити чинного мера на маріонетку від БПП. Про це написав Ілля Кива, голова Соцпартії, на своїй сторінці в Facebook, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті.

«Пісоцький - в.о. голови облдержадміністрації та він же глава фракції БПП тисне на представника юстиції, вимагаючи реєстрації незаконного рішення, а саме - внести в державний реєстр секретарем міськради фітнес тренера Олександра Шамоту. Ця інформація мені прийшла безпосередньо від одного зі співробітників юстиції. Вдумайтеся: тренера депутатів БПП реєструють секретарем міськради і покладають відповідальність за те, що відбувається в місті», - заявив І.Кива.

При цьому голова СПУ звернувся до в.о. керівника управління юстиції Полтавської області Бриндак Дар’ї із закликом не піддаватися тиску і пообіцяв надати підтримку. Також він зазначив, що виконувати завдання мера повинна людина, яку «обрав народ, а не маріонетка від БПП».

«Банда Перта Порошенко створює хаос і править їм. Вони тиснуть на органи влади і не приховують цього. Це спроба прибрати неугодних і масштабна фальсифікація майбутніх виборів », - підкреслив І.Кива.

Нагадаємо, що 14 вересня був незаконно зміщений чинний мер Полтави О.Мамай в результаті таємного голосування серед «опозиційних» депутатів Полтавщини. Також вони вирішили призначити на посаду секретаря Полтавської міськради помічника нардепа України від БПП Олександра Шамоту. 17 вересня працівники міськради оголосили бойкот так званому секретареві.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще