У Верховній Раді України 20 вересня відбулося щорічне послання Петра Порошенка. Не всіх присутніх президент України зміг зацікавити.

Цю інформацію повідомляє "Политека".

На фотографіях видно, наскільки нардепам і міністрам було нудно слухати Порошенка. Багато хто, подібно дітям, не міг знайти собі місця і зосередитися на виступі президента. Кожен займався своєю "справою". Навіть політики, які сиділи у перших рядах, не соромлячись "плавали" по просторах інтернету, заглядаючи на свої сторінки в соцмережах. Багато нардепів розмовляли по мобільних телефонах і переписувалися в месенджерах.

Чим довше говорив Порошенко, тим сильніше розслаблялися слухачі. На фотографіях можна побачити, як українські політики під час промови президента колупаються у вухах і носі, позіхають, дрімають і жують, базікають один з одним і чухаються.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Подібні настрої панували і в урядовій ложі, навіть Гройсман лише зрідка "вилазив" з ноутбука, щоб зосередити свій погляд на президента.

Нагадаємо, під час виступу президента Петра Порошенка у Верховній Раді з сесійної зали вийшли народні депутати з фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський, Олександр Вілкул та Нестор Шуфрич.

Як повідомив кореспондент "Української правди" депутати почали виходити, коли Петро Порошенко говорив про "повному размосковлении" української церкви. Проте сам президент зазначив, що "саме під час жорсткої позиції з української мови окремі народні депутати покинули зал".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", учасники мітингу почали штурм Верховної Ради. Охорона з повною екіпіровкою вийшла на вулицю і намагається стримати натовп, під'їзди всі до єдиного закриті.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Російська Федерація націлилися не просто на анексований Крим і окупований Донбас, їй потрібна абсолютно вся територія України. Відповідну заяву під час щорічного виступу в Верховній Раді зробив президент Петро Порошенко.