Бути у двох місцях одночасно – це не "навички телепортації", це звичайні будні народного депутата від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука. Соратника Олега Ляшка нещодавно викрили на брехні – він зміг і дивним чином зареєструватися на сесії у ВР, а потім – публікувати фото з робочої поїздки.


Подвійне життя Мосійчука

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук


На це звернув увагу Василь Крутчак, оприлюднивши на своїй сторінці у Facebook відповідні знімки у якості доказів.

"По електронній реєстрації Мосійчук сьогодні знаходиться в залі пленарних засідань ВРУ, а по факту поїхав в Одесу на заробітки до Валерія Запорожана (довіреної особи Януковича в Одеській області, екс-ректор Одеського медичного університету, який хоче взяти під контроль приватизований ним універ)", - зазначив Крутчак.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще


Цікаво, що на фото, прикріплених до посту, можна побачити наявність у Мосійчука ранкової реєстрації у Верховній Раді, а також фото з Одеси, де нардеп також "засвітився".

Українці вже висловили свою думку з цього приводу: у коментарях жартують, що Мосійчук схуд і тепер "роздвоївся", цілком може бути і на роботі, і в університеті.


Дивіться: Ігор Мосійчук прославився завдяки справі "васильківських терористів"


Нагадаємо, Мосійчука із Ляшком виставили на посміховисько у мережі.
Як повідомляв Знай.ua, лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка можуть позбавити депутатської недоторканності.
Також Знай.ua писав, стало відомо про грошовий статок скандального народного депутата України фракції "Блок Петра Порошенко" Максима Єфімова.