Скандал в українському «Нафтогазі» обійшовся кожному громадянину країни в «кругленьку суму»

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв, пише Рoliteka.

«Кожен українець скинувся на заморські особнячки, тачки і шлюш*к для Коболєва й Вітренка. І ось народний депутат Власенко зробив запит – а хто саме з “Нафтогазу” і яку суму отримав з державного бюджету у вигляді премії. І найголовніше – за що саме? Нам же всім цікаво, що треба було зробити такого унікального, щоб тобі одноразово виписали премію, скажімо, в 10 мільйонів гривень. Але Коболєв вертел на своїй гламурній год*ене депутатські запити», – зазначив він.

Тому, стверджує Лесєв, штраф у розмірі 1700 гривень за розкрадання 46 мільйонів доларів є «плювком».

«Цей штраф – це плювок у всіх нас. До кожного з нас у кишеню залізли і витягли звідти гроші. А злодійство назвали премією. Але на запитання – за що і чому так багато – нам відповідають – не твоє діло, б*дло. А ось за «бидло» Коболєва таки покарають. У 1700 гривень. В Україні це називається актом соціальної справедливості», – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще