Тихоокеанська Республіка Маршаллові острови - одна з найбільш географічно віддалених від України держав на планеті - вирішила спростити українцям поїздки на райський курорт.

Про це повідомили представники Міністрества закордонних справ України на офіційному сайті.

У вівторок, 25 вересня, на полях 73-ї сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку,глава українського МЗС Павло Клімкін зустрівся з Джоном Сілком.

"Сторони обговорили шляхи активізації двостороннього політичного діалогу та контактів між людьми", - зазначили у відомстві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як уточнив Клімкін, Маршаллові острови підтримують українські ініціативи в ООН, зокрема, спрямовані на протидію російської агресії. 21 вересня до порядку денного ГА ООН був внесений новий пункт - "ситуація на тимчасово окупованих територіях України", і дипломати з Маджуро підтримали цю ініціативу, як і резолюції ГА ООН про стан дотримання прав людини в тимчасово окупованому Криму.

Це мініатюрна держава в Тихому океані, яка входить до складу Організації Об'єднаних націй.

Республіка розташована на 29 атолах і п'яти островах архіпелагу. Загальна площа її суходолу трохи більше 181 км². Там проживає близько 53 тисяч чоловік.

Маршаллові острови раніше страждали від загарбницьких нападів німців та японців.

З 1986 року Маршаллові острови перебувають у вільній асоціації зі Сполученими Штатами.

Нагадаємо, влітку 2018 року українці на 20-25% частіше стали виїжджати на відпочинок за межі країни, ніж у період відпусток у 2016-2017 роках.
За даними Центру розвитку туризму, найпопулярнішими напрямками для відпочинку серед українців залишаються Туреччина і Єгипет. Туди в пікові періоди сезону відпусток вилітали 30-35 чартерних рейсів на добу.

Як повідомляв портал Знай.ua, досвідчені мандрівники розповіли, яе заощадати на подорожах та відпочинку і при тому отримати найкращі враження.

Як повідомляв портал Знай.ua, до сотні найпривабливіших для туристів міст світу вперше увійшло українське місто. Так, Львів посів 64 сходинку престижного рейтингу.