Для вирішення ситуації із власниками авто на єврономерах, необхідно встановити адекватну суму за реєстрацію ввезеного автомобіля.

Про це в ефірі «4 каналу» заявив лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

«Цю проблему треба вирішити точково, аби люди не відчували себе незахищеними», - наголосив Гриценко. За його словами, влада має створити такі умови, за якими можна буде одноразово заплатити певну суму, щоб зареєструвати авто та в’їхати в Україну. «Якщо ж мова йде про стару машину, крім тих категорій, які є екологічно забороненими, то ввізний платіж має бути трохи більшим», - додав він.

Анатолій Гриценко наголосив, що проблема, так званих «євроблях» нині стосується близько мільйона людей і створена вона владою: «Наша команда знайде нормальне рішення, ми зробимо так, щоб це було назустріч людям».

Нагадаємо, голова Волинського обласного осередку «Громадянської позиції» Сергій Чуріков бере участь у проекті «Нові лідери» саме із комплексом рішень, які стосуються ввезення в Україну вживаних авто.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще