Одного з українських чиновників, який працює в Кабінет міністрів, спіймали на грандіозній брехні

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв, пише Рoliteka.

«Тільки на відміну від Піноккіо, у Андрія Реви постійно зростають щоки. Але бреше він також, як і його дерев’яний колега з Італії. Вчора Рева знову збрехав. При цьому двічі. Спочатку він сказав, що тарифи зростуть лише на 25%. Але наш місцевий Піноккіо забув додати, що це зростання закладені до Нового року. А далі будуть нові підвищення», – зазначив він.

Більше того, стверджує Лесєв, потім чиновника піймали на новій брехні.

«А потім Рева збрехав другий раз і сказав, що «значного зменшення кількості субсидіантів не передбачається». Навіть дерев’яні ляльки в Італії так брехати не вміють. Давайте звернемося до цифр. У поточному році на субсидії населення в бюджет було закладено 71 мільярд гривень. І цих грошей все одно хронічно не вистачає», – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому телеведучий закликав всіх звернути на ключовий документ 2019 року.

«А тепер дивимося на проект бюджету 2019 року. А там закладено на субсидії всього 55 мільярдів гривень. Це ще на чверть менше, ніж було. Плюс, 10% за рік зжерла інфляція. Плюс на чверть дорожчають тарифи. А наш Піноккіо з міністерства соціальної політики каже, що кількість субсидіантів обмежуватися не буде», – підкреслив він.