Команда Анатолія Гриценка проводить консультації з кредиторами для того, щоб вирішити питання державного боргу України.

Про це лідер «Громадянської позиції» заявив під час прес-конференції у Тернополі.
«Державний борг зашкалює. 2019 рік – дуже тяжкий в фінансовому плані», - сказав Гриценко.

Він додав, що його команда зараз уважно слідкує за проектом бюджету, за який народні депутати будуть голосувати наприкінці грудня. Гриценко підкреслив, що нинішній уряд має закласти стратегію по вирішенню боргових зобов’язань.

«Ми пам’ятаємо в 2015 році, коли команда Порошенка, Яценюка, Гонтарєвої, Яресько пішли на підписання угоди про реструктуризацію боргів із зарубіжними кредиторами. Це було подано як перемога, а насправді була зрада, за яку треба відповідати», - згадав Анатолій Гриценко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

За його словами, на 4 роки Україні відтермінували виплату боргів, а у 2019 році більше 40% всіх податків, зібраних в країні, треба буде віддавати за рахунок боргів.

Лідер «Громадянської позиції» додав, що його команда вже проводить консультації з кредиторами, щоб знайти рішення: «Треба знайти баланс, який буде відповідати українським національним інтересам і виправити помилку, яка була закладена у 2015 році».

Нагадаємо, команда Анатолія Гриценка розробляє повноцінну програму, яка має вирішити всі економічні проблеми і представить її назагал під час виборчої кампанії.