Українці ще не встигли відійти від шоку, викликаного новими цінами на газ, та від скандалу з грошовими махінаціями Андрія Коболєва, як патріарх Філарет, ніби знущаючись, нагородив очільника Нафтогазу вищою церковною нагородою Київського патріархату - орденом Святого Андрія Первозванного ІІ ступеня.

Андрій Коболєв, який переказав отриману премію 8 млн доларів мамі в США, щоб ці гроші не заарештували в Україні, та заявив, що вважає Україну "класичним фейл-кейсом", отримав нагороду з рук патріарха Філарета не за що-небудь, в "за труди на благо Української держави" і "жертовне служіння".

Крім Коболєва, такий же орден отримав і його перший заступник Сергій Перелома.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще


"За труди на благо Української держави та утвердження Помісної Української Православної Церкви Предстоятель Київського Патріархату нагородив голову правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва Одреном святого Андрія Первозваного II-го ступеня, першого заступника голови правління Сергія Віталійовича Перелому Одреном святого Андрія Первозваного II-го ступеня та Президента асоціації "Спадщина України" Ірину Юліанівну Квасницю Орденом святого архістратига Михаїла", - сказано у повідомленні пре-служби УПЦ КП.

Такі "церковні справи", які не мають нічого спільного ні з релігією, ні з моральними цінностями загалом, добряче тхнуть "опіумом для народу".

"Віра, політика, гроші – це різні речі", - написав у Facebook з цього приводу політик і блогер Олексій Кучеренко зазначивши, що особисто для нього на цьому тема Томосу наразі відкладається.

На этом тема «томоса» для меня лично пока откладывается. Вера, политика, деньги - это разные вещи. «За труди на благо...

Geplaatst door Alexey Kucherenko op Zaterdag 27 oktober 2018

Нагадаємо, голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв розтринькує гроші українців на нові премії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Коболєв спустив на відпочинок зарплату українця за 100 років.

Також "Знай.ua" писав, керівник "Нафтогаз Україна" вже навіть перестав рахувати мільйони - Андрій Коболєв отримав премію у розмірі 207 млн гривень.