У Дніпрі "президентські праймеріз" партії УКРОП перетворилися на звичайний фарс з карнавальними масками, клоунами і натовпами людей, які приїхали з різних куточків області.

Опівдні 11 листопада біля центру "Менора" наповнили натовпи пенсіонерів і школярів, яких привезли на автобусах з міст області. На вході гостей з'їзду партії зустрічали клоуни і оркестр, швидше за все для того, щоб підтримати карнавальну атмосферу "президентських праймеріз".

Перед початком заходу приїжджих в кращих традиціях "міцних господарників" годували тортами і тістечками. Виступаючі політики Андрій Денисенко, Валентин Дідич та інші звели свої промови до банальних гасел про "боротьбу з корупцією", "підвищення зарплат" і похвальних слів на адресу екс-губернатора Дніпропетровської області Коломойського.

Крім того, Андрій Денисенко зарахував себе до творців Укропу і рятівників України. "Я неймовірно радий бути сьогодні серед вас. Наша команда, яку я разом з вами мав честь створювати на Дніпропетровщині, сподіваюся, що скоро ми зможемо з гордістю вимовляти нову назву нашої області:"Наш Січеславський край". Це той регіон, який встав на шляху "русского мира" і путінської "весни". У цьому основний цивілізаційний внесок нашої області і Укропу", - сказав Денисенко.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цікавим фактом стало те, що підсумки, так званих "праймеріз" були відомі до старту, їх переможцем став наближений до вищезазначеного олігарха Коломойського нардеп Олександр Шевченко.

Під час виступу Шевченко атмосфера в залі все більше стала нагадувати справжнісінький фарс, люди в залі почали одягати карнавальні маски і іграшкові заячі вуха, а деякі просто стали залишати зал.

Варто зазначити, що під час своїх промов нардеп Шевченко неодноразово порівнював своє "прагнення до змін" з великим кобзарем Тарасом Шевченком і всіляко цим маніпулював.

Підводячи підсумки можна сказати, що з'їзд УКРОПу в Дніпрі перетворився на звичайний карнавал з клоунами, оркестрами, натовпами зігнаних пенсіонерів і зумовленими підсумками "демократичних виборів" кандидата в президенти.