Екс-президент України Віктор Янукович перебуває в лікарні і пробуде там як мінімум 3 тижні, тому суд у справі про держзраду він пропустить, повідомляє адвокат колишнього президента каналу "112 Україна" Олександр Горошинський.


За його словами, захист екс-президента збирає потрібні для суду довідки.

"Він не може рухатися, у нього лангетка. Як кажуть лікарі, це важка травма, він мінімум 21 день буде перебувати на лікарняному ліжку, - ред,). Відповідні документи ми надамо суду" говорить Горошинської

Стало відомо, що колишній президент був госпіталізований у Москві в клініці імені Скліфосовського у п'ятницю, 16 листопада.


За повідомленнями російських ЗМІ, екс-гарант Янукович потрапив в лікарню, так як не міг самостійно рухатися, лікарі підозрюють травми хребта і коліна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Російські ЗМІ стверджують, що Янукович виписався з НДІ Скліфосовського і був перевезений в приватну клініку.

Нагадаємо, Термінова госпіталізація Януковича: мережа жахнуло останнє фото побіжного президента

У неділю, 18 листопада в РФ з'явилася інформація про те, що збіглого українського президента Віктора Януковича терміново госпіталізували в Москві.

Як відомо, трохи раніше, адвокат Януковича Віктор Овсянніков зустрівся зі своїм підзахисним в Росії. Після зустрічі адвокат вирішив оприлюднити свіжу фотографію екс-президента. Овсянніков опублікував відповідне фото на своїй сторінці в Facebook.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Янукович потрапив у реанімацію, все про травму "легітимного"

Побіжний український екс-президент Віктор Янукович потрапив в Москві в реанімацію.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що його спочатку госпіталізували в інститут Скліфосовського. Проте вже незабаром перевезли в приватну клініку. ЗМІ відзначають, що у Януковича може бути травма хребта і коліна, яку він отримав під час гри на корті.

Також Знай.uа" писав про те, що Незважаючи на революцію і війну: Петренко озолотив оточення Януковича десятками мільйонів