Президент країни-агресора Володимир Путін знову збирається відвідати окупований півострів. До цього він відвідував Крим у серпні цього року.

Завтра, 23 листопада, Путін прибуде в окупований Крим, щоб провести нараду в готелі з санкційного списку США. Про це інформують "Крим. Реалії" з посиланням на повідомлення прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

"У п'ятницю президент працюватиме у ялтинському готелі "Мрія". Там він проведе розширене засідання президії Держради з питань про виконання завдань, зазначених у травневому указі", – йдеться у повідомленні.

У Кремлі також повідомили, що засідання відбудеться у новому форматі та передбачає неформальний діалог Путіна із главами суб'єктів РФ.

Зазначимо, це не перша поїздка Путіна в Крим цього року. Перед цим він побував на анексованому півострові 4 серпня цього року. Тоді він відвідав фесиваль "Опера в Севастополі".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Додамо, що готель Mriya Resort & SPA, розташований на Південному березі Криму, потрапив до списку санкцій США через зв'язки із російським "Сбербанком", включеним до списку санкцій 12 вересня 2014 року.

Нагадаємо, президент країни-агресора Володимир Путін у супроводі прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва у серпні приїхали в окупований Севастополь. Фото цієї "солодкої парочки", зроблені на анексованому півострові, потролили в мережі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін вирішив культурно збагатитись в окупованому Криму.

Також Знай.ua писав, двійники Путіна в Криму підірвали мізки користувачів соцмереж: у Криму стався "збій системи" і люди змогли побачити відразу два різних Путінів.