Батьки прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та президента Петра Порошенка кожен місяць отримують величезні пенсії - понад 50 тисяч гривень. А з 1 грудня їхні пенсії зростуть ще на кілька тисяч. Про це у своєму Facebook розповів юрист і блогер Михайло Шнайдер.

Він сказав, що підвищення пенсій, які анонсували в Кабміні стосуються пенсіонерів, які отримують мінімальні виплати, ветеранів війни та орденоносців, включаючи батька президента - Олексія Петровича Порошенко і батька прем'єра - Бориса Исаковича Гройсмана.

"Не так давно, Володимир Гройсман з гордістю заявив, що з 1 грудня 2018 року уряд підвищує пенсії. Але, як виявилося, не всім. Підвищення торкнеться пенсіонерів, які на даний момент отримують мінімалку, ветеранів війни та...орденоносців. Саме до останньої категорії "щасливчиків" відносяться: герой України, Олексій Петрович Порошенко і заслужений вінничанин, Борис Ісаакович Гройсман. Мультимільйонер Олексій Петрович, на даний момент отримує близько 50 тисяч гривень в місяць. Мільйонер Борис Ісаакович - близько 4 тисяч гривень на місяць. А з першого грудня, пенсії цих "заслужених українців" виростуть ще на кілька тисяч гривень. Адже як кажуть в народі: "Гроші до грошей". І в даному випадку це дійсно правда", - написал Шнайдер у себе в Facebook.

Не так давно, Владимир Гройсман с Гордостью заявил, что с 1 Декабря 2018 года Правительство повышает Пенсии. Но как...

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 29 november 2018

Раніше ми писали, що у українців можуть тимчасово забирати пенсії. Про це зазначається у Законі "Про загальнообов'язкове пенсійне страхування". Щоб отримати пенсію вчасно, українці за законом з 2019 року зобов'язані:

  • мати мінімум 26 років стажу;
  • не виїжджати в іншу країну на тривалий час;
  • надавати Пенсійному фонду тільки справжні документи.

В документі є три причини для тимчасової відмови у пенсії: не виконано вимогу про стаж (15 років для пенсії в 65 років і 26 років — в 60 років), якщо була надана помилкова інформація, а також у разі, якщо ви не проживаєте за місцем реєстрації.

Нагадаємо, що з березня 2019 року розпочнеться щорічне автоматичне осучаснення пенсій для всіх українців.

Як повідомляв портал Знай.uа українці в наступному році стануть заробляти приблизно на 16% більше.

Також портал Знай.uа писав, що незабаром в Україні розпочнеться другий етап реалізації системи накопичувальних пенсій. Для цього створені всі умови.