Президент Росії Володимир Путін "включив няшку" і дав відповідь на питання, чи збирається Російська Федерація забороняти в'їзд українським чоловікам у відповідь на аналогічну заборону з боку України.

"Ні! Ми ніяких обмежень щодо громадян України вводити не будемо. Більше того, ми навпаки підемо шляхом лібералізації перебування громадян України на нашій території і легалізації отримання ними російського громадянства, якщо хтось з них цього хоче".

Начебто українцям так вже потрібно громадянство РФ.

Як раніше повідомляв наш портал , цей самий Путін звинуватив українських моряків у спланованій провокації.

Президент наших неадекватних сусідів Володимир Путін заявив, що українські кораблі мали намір таємно пройти Керченську протоку, а самих моряків звинуватив у спланованій провокації. "

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Ми виклали хронологію розвитку ситуації, проти цього важко щось заперечити. Ну а які можуть бути заперечення, якщо в судновому журналі прямо записано, що цим кораблям ставиться завдання таємно проникнути в наші територіальні води і таємно пройти Керченську протоку.

Ну, що це таке? Це спланована провокація. З документів вбачається, із свідчень самих моряків. От і все" – такий маразматичних тирадою Володимир Володимирович прокоментував російську агресію 25 листопада на адресу українських військових кораблів.

А ще Путін зганьбився в Аргентині на всю Мережу. Його пропагандист, який досі називає себе "журналістом кремлівського пулу" з гордістю заявив про те, що у президента РФ прекрасний лімузин, а пізніше інтернет вибухнула низкою мемів про це автомобілі, який Путін ще й на саміт з собою припер.

"Знай.uа" передавав, що на полях саміту Великої Двадцятки, Макрон змусила Путіна дотримуватися Мінських домовленостей.

В ході засідання "Великої двадцятки" в столиці Аргентини Володимир Путін разом з Еммануелем Макроном обговорили військовий конфлікт на території України і Сирії, говориться в прес-службі Кремля.

"Нам є що обговорити, де спільно попрацювати, і я радий цій можливості – обговорити це з вами на полях саміту "Двадцятки". Зокрема, це стосується ситуації в Сирії. Ми бачили, що після дуже корисною зустрічі в Стамбулі ситуація змінилася. І природно, це стосується ситуації в Україні, особливо з огляду на події останніх кількох днів, і природно, ми хотіли б обговорити тему виконання Мінських угод", – заявляє президент Франції.