Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук переконує, що він відвідував Крим напередодні російської окупації півострова. Як підкреслив він, це була його власна інціатива.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Я вперше вирішив розповісти цю історію зараз. Це було 8 березня 2014 року. Я розумів, що дуже серйозні речі відбувалися в Криму. Я за власною ініціативою прилетів у Сімферопольський аеропорт. На самому виході мене заблокувала так звана "кримська самооборона", яка з одного боку поводилася коректно, але дала зрозуміти, що мене нікуди не пустить, – розповів виконавець.

За його словами, далі був дуже складний день, який пройшов з різним успіхом.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Але, буквально через 30 хвилин, після того, як я опинився в цьому аеропорту, приїхала велика група наших братів – кримських татар, які дізнавшись, що я перебуваю там, приїхали мене захистити", – каже Вакарчук.

Водночас музикант додав, на щастя, його захищати не потрібно було.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Але я запам'ятаю цей момент назавжди. Їхня підтримка, те, що вони прийшли до мене та сказали: "Ми – з вами" – я не забуду цього ніколи... У той момент я відчув, що є українська політична нація", – підсумував фронтмен "Океану Ельзи".

Раніше ми писали, що український співак та імовірний кандидат на пост глави держави на майбутніх виборах Святослав Вакарчук прокоментував ситуацію введення воєнного стану на території держави.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану з 9:00 28 листопада 2018 на 30 діб на територіях областей, що прилягають до українсько-російського кордону, до Чорного і Азовського морів. Рішення підтримали 276 депутатів.

Також повідомлялось, що Джамала розповіла трохи про хвилюючою всіх таємниці її дуету зі Святославом Вакарчуком.

Джамала і Вакарчук зустрілися в студії звукозапису, в якій обидва працюють над новим матеріалом.

За її словами, вона вирішила привітати Святослава з тим, що він нарешті завів собі Instagram, і виступила з пропозицією про спільне фото.

Нагадаємо, Христина Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком.

Як повідомляв "Знай.ua", Вакарчук звернувся до тих, хто п'ять років обіцяє "жити по-новому".

Також "Знай.ua" писав, Вакарчук поділився тривожним прогнозом із земляками.