Російська фігуристка родом з України Тетяна Навка стала співвласником виробника солі в окупованому Криму. Вона викупила частку у розмірі 16,67% кримської компанії “Галіт”.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Окрім Навки компанією володіють ще декілька осіб, зокрема Юрій Волков, який був один із засновникій організації “Клуб професійного бойового самбо”. Він має таку ж кількість акцій компанії.

Як повідомляють російські ЗМІ, приблизно в цей же час компанія “Галіт” виграла контракт на поставку солі для ГУП “Кримавтодор”. На сайті держзакупівель повідомляють, що сума контракту сягає майже 26 мільйонів рублів. Початкова ж сума спершу становила 22, 5 мільйона рублів. Компанія “Галіт” була єдиною, яка брала участь у тендері.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Окрім Навки кримською компанією в рівних частках володіють ще кілька фізичних осіб. Серед них - Юрій Волков, який виступав одним із засновників організації “Клуб професійного бойового самбо”.

У компанії «Галіт» заявили, що вони не можуть ні підтвердити, ні спростувати цієї інформації. Тетяна Навка також поки не дала офіційних коментарів щодо цього. Окрім соляного бізнесу фігуристка є власником ТОВ “Лід Арена”, яка займається будівництвом.

Тетяна Навка познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком у 2012. За два роки після цього у пари народилася донька Надія. А у 2015 вони одружилися. У 2015 році булла опублікована інформація, що маєток подружжя у Підмосков’ї становить майже мільярд рублів. Про це повідомив Фонд боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального.

Нагадаємо що, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков розповів, що сниться Путіну.

Як повідомляв Знай.ua, Вікторія Боня в який раз прикрасила собою обкладинку російського журналу "для домогосподарок".

Також Знай.ua писав, російський співак Микола Басков поділився в Instagram фото з Аллою Пугачовою, однак замість схвальних відгуків його відразу ж розкритикували. Фанати охарактеризували фото - "літній Кен і бабуся Барбі".