Главу фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула висунуть кандидатом в президенти на виборах, які мають відбутися в березні 2019 року.

Як повідомляє партія "Опозиційний блок", в суботу на VIII з'їзді співголова партії Борис Колесніков закликав з'їзд згуртуватися навколо Вілкула.

Олександр Вілкул
Олександр Вілкул

На з'їзді відзначали, що «Опблок» готовий взяти участь у виборах президента і парламенту.

До того ж, на з'їзді був обраний новий голова політради «Опблока» - ним став Колесніков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Ніякого розколу немає. Наше завдання - президентські і парламентські вибори", - заявляє він.

Також на VIII "з'їзді" "Опоблока" прийняли рішення про внесення деяких змін до статуту політичної партії.

До того ж, як стало відомо з інформації, розміщеної на сайті партії, Міністерство юстиції відмовилося прийняти до виконання, на сайті "Опозиційного блоку" повідомляється, що в Міністерстві юстиції відмовилися прийняти рішення Окружного адміністративного суду р. Києва від 12 грудня, яким забороняється змінювати установчі документи партії та будь-які відомості про неї.

"Уповноважені представники політичної партії "Опозиційний блок" намагалися подати зазначену ухвалу суду до Міністерства юстиції України 13-го і 14-го грудня 2018 року, але з невідомих причин посадові особи Міністерства юстиції України відмовилися прийняти до виконання постанову Окружного адміністративного суду р. Києва від 12.12.2018 року по справі №640/20930/18", - йдеться в заяві.

У партії попереджають, що ст. 364, 382 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність за зловживання владою або службовим становищем, умисне невиконання судового рішення "аж до 8 (восьми) років позбавлення волі, яка є персональною, і виконання злочинних вказівок керівництва не звільняє від кримінальної відповідальності і відбування такого тривалого строку покарання".

Нагадаємо, Високий рейтинг "Опозиційної платформи" підтверджує правоту стратегії Медведчука, - Вакаров

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Відбувся з'їзд Опозиційного блоку

Також "Знай.uа" писав про те, що Депутату порахували ребра в електричці: курив у вагоні і ламав салон