В Україні триває 25-й день воєнного стану, а в цей час фракція партії Президента зібралася на новорічну вечірку. Наступне пленарне засідання ВР відбудеться 15 січня – депутати банально йдуть на канікули. На цьому наголосив лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"Після того як відбудуться пленарні засідання 15-18 січня, депутати підуть на ще одні, вже офіційні канікули і наступна сесія розпочнеться через 17 днів – 5 лютого. От такий "інтенсивний" план роботи парламенту воюючої країни ( як каже Парубій), під час воєнного стану ( про нагальну потребу якого переконливо говорив Порошенко і вся героїчно-патріотична влада)", - підкреслив Томенко.

Дивіться: Воєнний стан ввели на 30 діб у 10 областях

Нагадаємо, в Одесі невідомі облили фарбою пам’ятний знак, який присвячений Героям Небесної Сотні. Як повідомляв "Знай.ua", адвокат обвинуваченого у скоєнні смертельного ДТП в Харкові Геннадія Дронова Сергій Перепелиця оприлюднив результати нової експертизи, яка перевернула хід справи. Також "Знай.ua" писав, підозрювані у терористичних задумах, а також їхні адвокати зобов'язані завершити роботи з матеріалами справи до 20 січня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще