Підозрювані у терористичних задумах, а також їхні адвокати зобов'язані завершити роботи з матеріалами справи до 20 січня.

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав нардепа Надію Савченко та голову організації організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, разом з їхніми захисниками ознайомитися з матеріалами по справі до 20 січня 2019 року. Про це розповів суддя Олександр Кіпчарський.

Виходить, що суд частково ухвалив клопотання СБУ та Головної військової прокуратури про те, щоб встановити терміни ознайомлення з матеріалами кримінальної справи для підозрюваних. Прокуратура в якості аргументу призвела те, що адвокати Савченко навмисно уповільнюють ознайомлення зі справою, які їм надали ще влітку, 30 липня.

Слідство запросило зобов'язати адвокатів і підозрюваних завершити ознайомлення протягом 7 днів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Савченко і Рубану надали термін до 19 січня 2019 року.

Після того, як завершиться термін, справу передадуть до суду на розгляд.

Нагадаємо, Чорніють руки, вночі судоми, особа неживого кольори: українцям представили нову Савченко-зомбі

Підозрювана у державній зраді народний депутатНадія Савченко вже п'ятий день голодує. Її станом висловила стурбованість сестра Віра.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Шанувальник напівмертвої Савченко метнув чобіт у прокурора, хедшоти: відео

Після тривожних новин про стан здоров'я українського "героя" і "зрадника" Надії Савченко з'явилася ще одна. Київський суд Шевченківського району народної депутатше продовжив на 60 діб час перебування під вартою.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-секретаря Савченко Тетяни Проторченко.

Також "Знай.uа" писав про те, що Савченко осліпла й оглухла, але продовжує віщати з СІЗО

Народний депутат Надія Савченко, яку звинувачують у державній зраді, зробила заяву про свій стан після нетривалого голодування.

Про це пише УП

Савченко заявила, що через тиждень сухого голодування частково втратила зір і слух.

Про це вона написала у листі, який 13 грудня зачитав головуючий суддя на засіданні Шевченківського райсуду Києва, передає.