Народний депутат України від Опозиційного блоку Михайло Добкін емоційно прокоментував запровадження санкцій Росії проти України – адже він сам опинився у "чорному списку" Москви.

Політик назвав представників Кремля "дебілами", таким чином відреагувавши на їх дії Дмитра Медведєва у Twitter.

"Список фізичних і юридичних осіб України, щодо яких будуть застосовуватися спеціальні обмежувальні заходи, розширено. Я підписав відповідну постанову. Це зроблено для захисту інтересів російської держави, компаній і громадян Росії", - написав прем'єр РФ.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Для свого коментаря Добкін використовував скорочення лайливих слів.

[quote author=""]"Внести в список всіх, хто голосував за виключення [нардепів Юрія] Бойко і

На своїй сторінці в Twitter Добкін написав, що недавно на форумі "Вільної Росії" опозиціонери РФ внесли його до списку посібників режиму президента РФ Володимира Путіна.

сьогодні вже глава уряду РФ підписав списку санкцій ворогів РФ, де фігурує і моє прізвище! Ви там розберіться між собою, хто з вас ху, а то смішно виглядаєте", - зазначив український нардеп.

Санкції РФ проти українських громадян і організацій передбачають "блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії". Також наголошується, що уряд РФ залишає за собою право відміни введених спеціальних економічних заходів в разі зняття Україною санкцій, введених відносно російських громадян і юридичних осіб.

Дивіться: Росія розширила санкції проти України

Нагадаємо, Росія розширила список санкцій щодо фізичних і юридичних осіб України, про що заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Як повідомляв "Знай.ua", одному з полонених моряків – Андрію Эйдеру, якого російські військові підло взяли в полон, виповнилося 19 років, які він зустрів за ґратами. Також "Знай.ua" писав, колишній співробітник Пентагону, а нині експерт Атлантичної ради Майкл Карпентер заявив, що Російська Федерація стягує всі свої сили поблизу межі з Херсонською областю в окупованому Криму.