Актор та засновник гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно детально прокоментував чутки щодо його ймовірної участі у виборах 2019 року.

Коли його відверто запитали, чи правда, що вже складене гасло до президентської кампанії, він запевнив: ні, і "це не жарти".

Про те, що його дуже часто можуть називати "клоуном" він також добре знає, але ставиться до цього філософськи:

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Поясню. Саме формулювання не подобається. Я - це я, мене не можна порівнювати з зеком або якимось. Я і в спорті не готовий був до порівняно з третім місцем - порівнюйте з першим, будь ласка! З якимись серйозними людьми, які зробили щось хороше. Не треба з тими, які зробили все, щоб знищити нашу країну. Я себе в цьому плані поки ніде не виявив і не був заплямований... нічого страшного, Чарлі Чаплін був найбільшим клоуном, генієм і боровся з фашизмом, між іншим ...", - зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Артист додав, що сам ніхто не можете вирішити майбутнє України, всі важливі справи - в руках народу:

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Погано чи добре, вирішую точно не я. І моя думка на людей точно ніяк не вплине. Люди повинні вибирати, хто їм до душі, і нічого не боятися. Після всього, що у нас було і хто у нас був, боятися вже не треба. Головне - піти на вибори, щоб потім плюнути в обличчя тієї людини, якого ти вибирав: маєш право. Я думаю, що якщо я б пішов ... Або якщо я піду? А може, точніше: якщо мене оберуть, я буду такою людиною, якого спочатку будуть обливати брудом (це те, що відбувається, я вже це відчуваю), потім - навчаться поважати, а потім - будуть плакати, коли я піду. Тому що я вважаю, що президент повинен бути максимум п'ять років, і я можу пояснити свою позицію", - підсумував Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, Зеленський розповів, як став кумиром Задорнова.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський відверто розповів про страшну смерть колеги по "Кварталу 95".

Також "Знай.ua", писав, Зеленський дав у пику фанату "руського міра".