У Німеччині під час концерту Студії "Квартал 95" із Володимиром Зеленським трапився доволі неочікуваний і неприємний інцидент. Нещодавно в одному з інтерв'ю артист зізнався, що навіть без рукоприкладства не обійшлося.

Хтось просто із залу вигукував образливі слова, і гуморист, не вагаючись, пустився у бійку.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я б просто так не почав розпускати руки, це взагалі не шлях для будь-якої людини. Але є такі моменти, коли витирають ноги, і не тільки про тебе. Так, в Німеччині був гострий момент. У Берліні у нас було 2 аншлаги в одному місті, там ще був величезний зал – багато людей. У нас там була пісня "Батьківщина", перед цим ми сказали, що будемо все присвячувати Україні, я говорив багато слів, але в їх тонкощі не вдавався", - пояснив Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Коли я сказав, що ми хочемо заспівати пісню про нашу країну, ось тоді хтось залі вигукнув: "Та яка там ваша країна… ", і по-моєму там був навіть російський прапор. Зрозуміло, що це все була провокація, я сказав чисто по-людськи, мовляв, ви ж розумієте, куди прийшли – на концерт, і ви знали, хто ми. Тут не буде похвальби Кремлю, так, це гумор, але є у нас багато політики – вона гостра, вона українська", – додав артист.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, Зеленський нещодавно розповів про те, що змінилося після того, як російські війська вторглися на східні території України.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський пригадав, як працював у Росії до початку бойових дій на Донбасі.

Також "Знай.ua", писав, шанувальників Тіни Кароль ополчилися проти "Жіночого кварталу" через пародію на улюбленицю.