Шанувальники відомої української співачки Тіни Кароль в глибокому шоці і дивуються новим номером гумористки Віри Кекелії з шоу "Жіночий квартал". Відомо, що гумористи зробили пародію на пісню "Дика вода".

Віддані фанати Тіни різко відреагував на "недоречні" пародії, вони так і не оцінили гумору і охрестили номер як "ганебний".

Про це стало відомо завдяки бурі коментарів шанувальників Тіни Кароль в Instagram.

"Ідіотизм. Вірі не варто було ганьбитися", - написала користувач ma.rina 9593.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я теж обурена цим номером! Знайшли з кого робити пародію! Тіна обличчя нашої країни!!!", - прокоментувала відео galina777best.

Але, були і ті, хто вирішив не приймати близько до серця безневинний гумор від "квартальщиць", а просто насолодитися акторською грою талановитої Віри.

"Рєбята, чого накинулися на Віру Кекелію?! Я теж дуже люблю Тіну Кароль, але смішна пародія. Увімкніть почуття гумору. Думаю Тіна і сама посміялася. Тут не показано нічого поганого і неприємного. Камінь в город не кинули!", - написав користувач yoir_light.

Варто нагадати, що популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль сидить на кріслі, закинувши ногу на ногу і поклавши руку на коліна. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Фотографія, чорно-біла, але від того ще більш ніжніша та навіть загадковіша.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фанати відомої української співачки Тіни Кароль виклали в мережу фото її ефектного образу. Зірка обрала жовту сукню у квітковий принт для участі в ефірі телеканалу "1+1". Фото образу Кароль опублікували на сторінці фан-клубу співачки в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Винника з Кароль під ялинку: названо вартість новорічних корпоративів із зірками, суми вражають.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль зачарувала мережу спокусливим образом, фанати остовпіли: "У Каменських навчилася?".

Знай.uа писав, трагічна історія кохання Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра.