У Києві відбувається щось незрозуміле біля офісу Володимира Зеленського.

У п'ятницю, 11 січня, у столиці в офіс шоумена Володимира Зеленського, який нещодавно заявив про те, що збирається балотуватися в президенти України, увірвалися силовики. Про це повідомив Telegram-канал Kyiv INFO.

Київський офіс Володимира Зеленського знаходиться на Льва Толстого за адресою Велика Васильківська, 21. Наразі в будинку знаходиться близько 20 поліцейських.

Зазначається, що на місце події прибуло чотири наряди поліції.

На надісланому анонімом відео видно, як група молодчиків намагається прорватись у приміщення. Їх не пускає охорона шоумена.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Причина штурму уточнюється.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив офіційну заяву для своїх прихильників. Він попередив, що найближчим часом в Україні можливі провокації і фейкові мітинги від імені Зеленського та партії "Слуга Народу".

Команда Зеленського заявила, що про підготовку провокацій чорних політтехнологів їм стало відомо з особистих джерел.

Як повідомляв портал Знай.ua, політичний психолог Сергій Кривуля вважає, що Зеленському на посту президента може загрожувати небезпека. За словами психолога, після потрапляння кандидата на високу посаду у нього може "розвалитися голова". Влада - підступна, вона ламала і не таких, зазначив Кривуля.

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський вирішив залучити виборців за допомогою відомої практики, якою вже скористалися в 20 країнах світу. Зеленський через соціальні мережі залучає громадян, щоб створити передвиборну програму.