Росія відмовляється платити внески в Раду Європи в 2019 році, про що передають "Українські Новини", посилаючись на повідомлення російського інформаційного агентства ТАСС.

У повідомленні йдеться: "Віце-спікер Держдуми Петро Толстой за підсумками консультацій з головою Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Ліліан Морі Паск'є в Женеві заявив, що Росія не буде сплачувати внесок в ПАРЄ в 2019 році".

Також, в повідомленні зазначається, що віце-спікер Державної Думи Росії висловився проти напрямку російської делегації на сесію ПАРЄ, що пройде в січні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що голова американської делегації, заступник держсекретаря Андреа Томпсон назвала зустріч з представниками МЗС Росії за Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності прикрою. Як вона заявила, що США залишаються відданими зробленому 4 грудня держсекретарем Майклом Помпео заявою про те, що Вашингтон припинить виконувати свої зобов'язання по документу, якщо Росія протягом 60 днів не почне виконувати умови договору. Заступник міністра закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков, навпаки, вважає, що саме США повинні нести відповідальність за припинення ракетного договору.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російська комедія, іменована "судом", над українськими моряками триває. На цей раз їх затримання продовжили до 24 квітня, при цьому рішення винесено щодо 12 політв'язнів. Примітно, що клопотання захисту відхилено. Адвокат одного з моряків написав, що полоненим не дозволили вийти з камери і сісти поруч з адвокатами. Крім того, відмовилися змінити підсудність на військовий суд, чого вимагає Женевська конвенція.

Також "Знай.uа" писав, що сайт з акредитаційної формою на конкурс "Євробачення" з невідомої причини перестав відповідати на запити користувачів, що проживають на території Російської Федерації. З цією проблемою першими зіткнулися російські журналісти, які вирішили подати заявку на акредитацію на конкурс.