Депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін інколи здатен переплюнути і свого молодшого брата, якому буває "дуже весело" просто на засіданні.

Але старший на відміну від нього відзначився вже не раз надмірною любов'ю до нецензурної лексики та невмінням контролювати свої емоції. Нещодавно, як доказ тому, у мережу злили скандальну переписку нардепа із Русланою Броніною.

Михайло Добкін
Михайло Добкін

Та зробила йому зауваження з приводу його нетактовної поведінки: мовляв, матюкатися – значно гірше, аніж погано керувати країною, а тим паче – на жінок.

Добкін відповів їй у своїй традиційній манері: послав у "далеку далечінь" і назвав "тупою вівцею". До речі, одіозний політик вже не вперше озвучує таке порівняння, але в чому провинилася бідна тварина, не ясно.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ця істота не просто використовує статус недоторканності для насилля та матюків, він, очевидно, популяризує своїх соратників по "христианській" партії – Вілкула та Березюка", - написала вона.

Про розумові здібності та культуру Добкіна-старшого стало відомо ще за часів його перебування на посаді мера Харкова. Хто не пам'ятає того "веселого ролика", який справді став хітом: "текст по дибільному написаний", сказав він, коли готувався до виступу у прямому ефірі.

Михайло Добкін
Михайло Добкін

Чому депутатів не карають за аморальну поведінку і знущання над іншими, нехай і в особистих повідомленнях, поки не ясно. Хоча ця ідея назавжди відбила б у них бажання лаятися.

Дивіться: "Текст по дибільному написаний", - Михайло Добкін

Нагадаємо, українці зможуть голосувати на виборах президента не за місцем прописки.Як повідомляв "Знай.ua", Парубій сказав, коли Рада займеться законом про мову. Також "Знай.ua", ЦВК зареєструвала одразу трьох кандидатів в президенти.