Користувачі соціальних мереж припускають, що український педіатр Євген Комаровський може отримати посаду міністра здравоохорони України в тому випадку, якщо Володимир Зеленський виграє на виборах президента.

Зокрема, користувачі мережі згадали, що під час одного з візитів студії "Квартал 95" в Харків, педіатр Комаровський і Володимир Зеленський мали досить тривалу зустріч.

Володимир Зеленський і доктор Комаровський
Володимир Зеленський і доктор Комаровський

Буквально відразу після цього Комаровський опублікував на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію, на якій зображений він і Володимир Зеленський. У коментарі до фото Комаровський написав, що запитав у відомого коміка про плани щодо президентства. Почуту відповідь доктор обіцяв зберігати в таємниці до певного часу, повідомляють "Акценти".

Комаровський стане політиком?

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Комаровський
Євген Комаровський

Українці також припустили, що Володимир Зеленський може зробити Комаровського міністром охорони здоров'я, якщо виграє вибори. Цю інформацію прокоментував і відомий політтехнолог Віктор Уколов. Він написав, що пора вже комусь із наближених до шоумену людей сказати цього артиста, що призначення міністрів є поза межами повноважень президента.

"Він навіть не знає, чим займається президент – куди ж йому балотуватися?", – говоритполиттехнолог.

лікар Комаровський
лікар Комаровський

Як відомо, на даний момент педіатр Комаровський поки що мовчить про своє можливе політичне майбутнє. У свою чергу, Володимир Зеленський, в свою чергу, відмовився коментувати розподіл портфелів в майбутньому кабінеті міністрів України.

Дивіться: Зеленський про війну на Донбасі і НАТО

Нагадаємо, названо головні правила життя Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський врятував життя Кошовому. "Знай.uа", жарт про Зеленском вилізла Притулі боком.