Політологи сперечаються про цілі візиту Ксенії Собчак в Київ.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Фото з Instagram Ксенії Собчак

Політтехнолог Андрій Колядин припустив, що при відвідуванні української столиці Ксенія Собчак може налагодити взаємини між двома державами.

Раніше світська левиця розмістила в соцмережах фото київської Європейської площі з підписом «Ну привіт, Київ».

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Експерт в області політики Андрій Колядин каже, що багато хто вважає візит Собчак «зрадою», тому що в зараз політична обстановка між Росією і Україною знаходиться в крайньому напрузі.

Однак Колядин вважає, що Собчак повинна стати своєрідним «містком» для нормалізації російсько-українських взаємин. Але експерт заявив, що процес можливий лише за умови, якщо Собчак не буде вимовляти в Україні антиросійські гасла.

А ось український політик Тарас Чорновіл висловив сумніви в цілях візиту Ксенії. Він вважає, що Собчак не буде займатися політикою в українській столиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у жовтні Собчак заявила, що з точки зору міжнародного права Крим належить Україні. Політик також запропонувала провести на півострові новий референдум, який би повністю відповідав законам. У липні московська прокуратура не знайшла в її словах ознак екстремізму. Українська сторона назвала проведення подібних дій на території Криму небезпечними.

Як повідомляв портал "Знай.uа", навесні 2018 року телеведуча Ксенія Собчак потрапила в базу українського сайту "Миротворець" за "свідоме порушення державного кордону України". На даному сайті викладаються особисті дані людей, яких Київ вважає сепаратистами та агентами Кремля.
"Знай.uа" писав, що в квартиру відомого московського стиліста і близького друга Ксенії Собчак Едгара Мушулова завітали з перевіркою поліцейські. Проб це передає телеграм-канал Mash. Копи знайшли у 27-річного візажиста 0,35 грама кокаїну. За їх версією, Мушулов збирався продати наркотики. Тепер проти нього порушено кримінальну справу за зберігання заборонених речовин.