Відомий журналіст Матвій Ганапольський в ефірі програми на телеканалі "Прямий" вивів нардепа від БПП Сергія Капліна на чисту воду.

Так, журналіст зауважив, що на передвиборчих білбордах нардепа крім фрази "Ціна на газ буде знижена в 4 рази" "дрібними білими і непомітними буквами" написано "Законопроект про справедливу ціну на газ № 9265-1".

Ганапольський зазначив, що цих слів не видно і назвав таку передвиборну рекламу Капліна "чистою маніпуляцією".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Учасники ток-шоу прокоментували передвиборчу обіцянку Капліна. Глядачі заявили, що ніхто не чув про цей законопроект. Також маніпуляцією ці "білі рядки" назвав і екс-заступник глави правління "Укрнафти".

Раніше ми писали, що у передвиборчу гонку за президентське крісло офіційно вступили ряд кандидатів, які зареєстрували необхідні документи в ЦВК.

У решти бажаючих є час на роздуми до 4 лютого, до того моменту буде доступна реєстрація. Проте вже 9 лютого Український нададуть повний список бажаючих балотуватися. Хоча до 7 березня 2019 потенційні кадидат зможуть знімати свої кандидатури.

Вибори відбудуться 31 березня 2019. Виборча компанія стартувала 31 грудня 2018.

Офіційно зареєстрований кандидати для участі у виборах Президента України.

Віталій Купрій - 45-річний позафракційний народний депутат, на президентські вибори йде як самовисуванець.

Євген Мураєв - 42-річний позафракційний народний депутат і лідер партії "Наші", яка й висунула його на посаду президента.

Анатолій Гриценко - 61 рік, екс-нардеп кількох скликань. Був міністром оборони в трьох українських урядах.

Ігор Шевченко - 47 років. Екс-міністр екології та природних ресурсів України. Зараз - президент благодійної організації "Успішна Україна". Безпартійний, самовисуванець.

Сергій Каплін - 39 років. Народний депутат, висуванець Соціал-демократичної партії.

Нагадаємо, колишній народний депутат від фракції "Свобода" викладач НУ "Львівська політехніка" Ірина Фаріон, відома, як затятий борець за українську мову, який часто потрапляє з-за цього в скандали, вважає, що Україну може врятувати тільки президент-націоналіст.

Як повідомляв "Знай.uа", Порошенко схиляє Вакарчука підтримати його на виборах.

Також Знай.uа" писав, що російських спостерігачів не пустять на вибори президента.