У російської компанії "Грін Филмс", яка пов'язана з українським коміком, шоуменом, а нині кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським, виявили цікаві документи. Згідно зазначеній в них інформації, підтверджується фінансування її в 2017 році з державного бюджету Російської Федерації на суму 35 мільйонів рублів, про що повідомляє телеканал "Теперішній час", спеціальний проект Радіо Свобода за участі "Голосу Америки".

Варто відзначити, що за курсом на той час сума, яку отримала компанія, склала понад 16215000 гривень.

За інформацією видання, угода № 054-11-975/1, яка зафіксована в реєстрі субсидій федерального російського бюджету підтверджує, що компанія "Грін Филмс", зареєстрована в Росії і причетність Зеленського до якої встановили журналісти проекту "Схеми", отримала зазначені кошти від Міністерства культури Росії на зйомки фільму "Вниз".

Примітно, що одну з ролей у стрічці повинен зіграти російський актор Володимир Машков, який в 2018 році виступав на з'їзді прокремлівської партії "Єдина Росія" і був довіреною особою Володимира Путіна на виборах президента Росії.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український політолог Вадим Трюхан на російському шоу "60 хвилин" прямо в прямому ефірі розлютив прихильників путінського режиму заявою про українські танки у Ростові-на-Дону й на Кубані. Таким чином він відреагував на безглузде звинувачення кремлівських пропагандистів про захоплення влади в нашій країні націоналістами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Франція і Німеччина уклали договір з Росією про одноразовий візит в Керченську протоку їхніх спостерігачів. Президент РФ особисто спілкувався з канцлером Німеччини, але все ж не дозволив здійснювати ці дії на постійній основі.

Також "Знай.uа" писав, що ЦВК прийняла документи для реєстрації ще одного бажаючого спробувати свої сили на президентських виборах. Ним став Юрій Бойко, який висунув свою кандидатуру як самовисуванець.